Saturday, June 27, 2009

WOD 24 juni 2009, tagning 2

Här kommer Boris' syn på saken:

Med Hunden väl packeterad i bilen begav vi oss ifrån baren. Märkliga djur det där. Aningen förvånad blev jag dock av vår egen Hunds oförmåga till att ta strid. En sådan förnedring att bli inslängd i väggen. Visserligen var Hunden vi slogs mot en utormodentlig motståndare. Men långsam. Alltför långsam. Som att slåss mot en trött gammal gubbe. Ingen egentlig utmaning. Morgan däremot. En tillgång. En verklig tillgång. Måste se till att utnyttja honom på rätt sätt bara.

Clownen hade någon bögkompis som fixade en helt OK lokal åt oss för att få fram de verkliga detaljerna. Han kanske kan tillföra något trots allt. Morgan igen. Stark. Farlig. Fick den stora Hunden att bli en liten foglig valp. Mycket effektivt.

Note to self: Se till att aldrig titta Morgan i ögonen. Någonsin.

Intressanta detaljer dök upp. Minst sagt. Det är någon liten slinka som tror att det är OK att hyra in Hundar för att ha kål på konkurrensen. Smart. Men inte smart nog. Det är nog dags att ta kontakt med Prinsen trots allt. Får bara se till att inte tala om gruppen. Och så finns det tydligen en flock med Hundar som kallar sig Architects of Steel. Löjligt. Men får se till att de alla är kopplade innan vi träffar dem.

Note to self: Även hundar ser olika ut. Trodde bara det var vi.

Vi släppte av hunden i skogen. Det var det rätta. Jo det var det, jag är helt säker. Det ger oss mer tid att förbereda oss. Jo, det var det rätta att göra. Jag är helt säker. Säker. Konstig historia det där med cirkusen. Gruppen. Coteriet? Knappast. Gruppen blir bra. Den har oväntade synergier. Måste gå att utnyttja på något sätt. Går alltid att utnyttja på något sätt.

Drack lite innan jag la mig. Svagt. Får hitta något bättre imorgon.

Note to self: Fixa silverkulor.

Vaknar. Hungring som vanligt. Blöt? Luktar som en våt trasa. Vad fan är det här? Har någon pissat på mig när jag sov? Nej. Verkar vara vanligt vatten. Läcker kranen? Nej. Får ta reda på vem som jävlats med mig. Revenge is best served cold, with a side of pain.
Note to self: Ordna en riktig kista igen. Den här skiten går ju inte sova i.

Bögclownen vill att jag ska ta hand om hans papper. Grattis. Jag sa inget men han verkade nöjd i alla fall. Vilka jävla papper? Erich säger att våra riktiga jag börjar återvända. Kan vara värt att lyssna på den där. Fastän att han är ett freak. Mer än jag det vill säga. Sa han att han och Hunden varit inne i datorn? Vad fan är det för skit?

Note to self: Ordna hit bilen. Det är för fan förnedrande att köra runt i skiten vi gör nu.

Nu börjar det hända intressant skit. Någon galen vit makt kille råkade överleva det som hände i knarkarkvarten. En sån jävla tur killen har. Jaja. Han lär ha så många efter sig nu att han ska vara glad om han hinner skita innan han dör. Vi kopplas in på fallet. Känns ovant att vara på den här sidan lagen. Ovant men intressant.

Vi kommer fram till gården. Fick i alla fall använda blyfoten på vägen hit. Längtar tills mina egna 500 hästar är under foten. Jävla slö skitbil det där. Ska fan krascha den nästa gång av ren princip. Skitbil. Stiger ur biljäveln. En sån känsla. Luften är fylld av ångest. 100 adrenalinkåta snutar med vapenfett pulserande ur samtliga kroppsöppningar. Deras gestalter lyser i mörkret. Ser ut som ett helt jävla nöjesfält. Time to go for a ride.

Clownfreaken hoppar över grinden. Så han hade lite kulor i alla fall? Hm. Det var som fan. Kanske får omvärdera. Om han överlever.

Vår egen Mr Tinfoilhat påstår att han hör en mobil i skogen. Vad fan är det för skit? Man har ju hört en del. Men det tar fan priset. Jaja. Han har i alla fall gjort något vettigt den här veckan. Synd att man inte kan lämna honom att dö. Men clownen har en poäng. Bättre att hålla ihop. Så måste det vara. Ja så är det. Det är jag säker på. Helt säker.

Mörkret sänker sig ytterligare över skogen. Hmm. Måste kolla upp det där. Kan det vara Freak nr 2 som gör det? Där. Ser något svagt. En skepnad bakom ett av träden. Ser honom. Han ser mig. Han tittar åt sidan. Blodet pulserar i mina ådror. När han vänder sig om står jag bredvid honom. Han sjunker ner i marken. Smart drag. Bara inte smart nog. Ryggar instinktivt tillbaks med huvdet strax innan knytnäven placeras över mitt ansikte. Huvudet slängs bakåt. Ingen fara. Skråma. Innan min blick faller över honom känner jag hans blodvittring. En Frände. Kunde varit en trevlig bekantskap om han inte valt att slå först. Innan han hunnit dra tillbaka handen är mynningen på min pipa placerad mot hans panna.

Dags att reducera snubbens IQ till 0... And squeeeezzze...


Och apropå att förhöra folk i lagerlokaler:

No comments:

Post a Comment