Thursday, June 18, 2009

WOD 17 juni

I går spelade vi World of Darkness med Peter. Spelare/rollpersoner:
Staffan - Erich Vogel, magiker med inriktning på energi och något störd vetenskapsman.
Ola - Boris, vampyr och gunbunny.
Marie - Morgan, vampyr och allmän psykopat.
John - Bryan Dark, bortbyting och clownbög.
Lars - Ralph, varulv och meckare/hacker.

Våra tidigare efterforskningar ledde oss till en bar där i alla fall en del av klientelet, samt bartendern, var varulvar. Lite frågor till bartendern, understödda av Morgans mentala påverkan, visade att han inte hade något direkt att göra med vampyrattacken vi undersökte, men att han kände till några av de som var inblandade, och att en av dem var alfahanne i varulvsgänget. Vi beslöt oss för att undersöka de mindre officiella delarna av baren, så Erich zappade upp kodlåset på dörren till de bakre delarna, och skickade in Boris, Morgan, och Ralph.

Dessa tre hittade ett övervakningsrum, där de blev överfallna av en varulvsdam vid namn Juanita. Handgemäng uppstod och skott flög. Bryan, ute i danslokalen, passade på att distrahera folk med nån femagisk dansmojo, medan Erich täckte över ljudet med sin magi och började ta sig fram till de andra. När han väl kom in genom dörren hade de andra mörat upp Juanita så pass att hon hade tvingats inta Gauru-form (klassisk vargmänniskohybridform), och kom rusande rakt mot stackars Erich. Men Erich blinkade inte för faran, utan knockade henne med en blixt av magisk energi.

Slutligen passade Ralph på att kolla genom barens datorsystem efter bevis, och hittade en dagboksfil. Han passade även på att radera dagens kamerafiler, så inte vi skulle finnas på kamera. Erich hittade en mindre arsenal av Kalashnikovs, samt någon sorts magiskt varulvssvärd (en klaive), i ett dolt vapenskåp. Sessionen slutade med att vi buntade ihop Juanita, och tog med henne samt vapnen genom ett fönster, slängde in dem i vår bil, och drog iväg.

Som en hyllning till stackars Juanita presenterar jag härmed Monica Zetterlunds lysande sång "Donna Juanita". Hittade tyvärr inget klipp från själva Spader Madam, men ni får hålla till goda med det här montaget:

No comments:

Post a Comment